کد خبر : 249767 تاریخ ثبت : 1399/11/8 09:45:27
تأکید جمیری در بازدید از شرکت پلی پروپیلن و پتروشیمی جم:

لزوم توسعه صنایع پایین دستی برای جلوگیری از خام فروشی و توسعه اشتغال پایدار در عسلویه

لزوم توسعه صنایع پایین دستی برای جلوگیری از خام فروشی و توسعه اشتغال پایدار در عسلویه عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور در پایتخت انرژی ایران از شرکت پتروشیمی جم و مجموعه عظیم پلی پروپیلن جم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه و دیلم، عبدالکریم جمیری در نشست با مدیران شرکت پلی پروپیلن جم با اشاره به مسئولیت های اجتماعی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نسبت به محیط پیرامونی خود اظهار داشت: وقتی که صنعت در جایی شکل میگیرد و توسعه پیدا می‌کند طبیعتاً برای جامعه پیرامونی خود هم منافع و هم آثار منفی و آسیب هایی در پی دارد، باید با مدیریت صحیح و برنامه ریزی دقیق تلاش کرد تا منافع آن مجموعه صنعتی از آسیب هایی که به محیط پیرامونی وارد می کند بیشتر باشد، مردم باید این منافع را در کنار همه آسیب ها ببینند و لمس کنند.

 

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر ما به اشتغال بومی ها در صنایع فکر می کنیم، باید به ایجاد اشتغال پایدار بیاندیشیم نه اشتغال خرد و فعالیت های خدماتی، این کار نه زیبنده مردم منطقه است و نه افتخاری برای مسئولین و برنامه‌ریزان دارد.

 

وی ایجاد زنجیره ارزش در صنایع برای جلوگیری از خام فروشی و ایجاد اشتغال ضروری دانست و اذعان کرد: باید با استفاده از تولیداتی که مجموعه پتروشیمی جم و سایر صنایع مستقر در منطقه دارند شاهد شکل‌گیری صنایع پایین دستی و اشتغال محور در سطح استان بوشهر باشیم، طبیعتاً این کار هم برای صنعت ارزش افزوده دارد و هم برای توسعه اشتغال پایدار مفید خواهد بود.

 

جمیری گفت: این گونه نباشد که مواد اولیه در اینجا تولید شود و ما خام فروشی کنیم ولی دیگران از سود آن بهره مند شوند، اغلب مردم گله مند هستند که چرا در کنار این همه تأسیسات فرزندان ما بیکارند. مدیران، صاحب نظران و صاحبان اندیشه در عرصه های تخصصی و فنی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که صنایع پایین‌دستی شکل پیدا کند تا این گله مندی ها وجود نداشته باشد.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم آموزش نیروهای بومی برای پذیرش مسئولیت های کلان در عرصه صنعت اظهار داشت: در کنار صنعت برای کیفیت بخشی به فعالیت ها و شکل دهی صنایع پایین دستی، باید امکان رسوب دانش و توسعه فعالیت های علمی برای جامعه پیرامونی فراهم شود، در این شرایط است که هم برای معضل بیکاری چاره اندیشی می شود و هم نیروهای بومی با تکیه بر دانش و تخصص می توانند برای ایجاد ارزش افزوده مفید واقع شوند.

 

وی با بیان اینکه مسئولین و مدیران ما درمنطقه باید با جامعیت و در همه ابعاد به موضوعات نگاه کنند خاطر نشان کرد:

به دلیل پیش بینی نکردن پیوست ها و بی تجربگی مدیران در استقرار صنایع، در طول سال ها آسیب هایی به محیط زیست پیرامونی وارد شده که اصلا قابل جبران نیست، اگر از ابتدا به این مسائل فکر میشد امروز نباید از منظر پدافند غیرعامل در این منقطه مشکل داشته باشیم.

 

جمیری ادامه داد: مردم باید احساس کنند که اگر اینجا برای صنعت منفعتی وجود دارد، حق و حقوق جامعه پیرامونی هم رعایت شود، این تعادل و توازن می تواند هم زمینه رشد و ترقی مجموعه های صنعتی را فراهم کند و هم باعث آرامش مردم منطقه می شود.

 

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: خوشحالیم که در صنعت به مناطق پیرامونی نسبت به گذشته نگاه های بهتری وجود دارد، اما با نگاهی که باید وجود داشته باشد فاصله داریم، کمک به جامعه پیرامونی به عنوان یک مسئولیت اجتماعی حتما می تواند زمینه تعالی و امنیت مجموعه صنعتی را فراهم کند.

 

وی در پایان گفت: ما وظیفه خود میدانیم که از زحمات همه عزیزان تلاشگر در عرصه صنعت تشکر کنیم و از طرح ها و نظراتی که مجموعه ها را در رسیدن به اهداف عالی خود موفق تر می کند استقبال می کنیم.

 

 

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه